Diablo 3: Stone of Jordan

Var lugn, Stone of Jordan finns i Diablo 3 också! Nagelring och Manald Heal är också med tillsammans med flera andra gamla kända föremål. Betan har börjat så dubbelkolla era skräppostfilter så att inte inbjudan har fastnat. Bästa sättet att se om man blivit inbjuden att delta i betan är dock att logga in på sitt battle.net-konto och se det direkt där.

En annan trevlig detalj som kan göra gamla Diablo 2-spelare nostalgiska är att "perfect gem" finns på Diablo 3-hemsidan! Gå till Diablo 3-sidan, scrolla till slutet av sidan, klicka på den lilla blå ädelstenen i mitten! Sådär, nu kan du sitta och klicka på den otaliga gånger. Jag misstänker att även denna "fungerar som tänkt" och ryktena om hur den kan ge automatisk inbjudan till Diablo 3 beta är givetvis redan igång. Ha kul med klickandet!

One thought on “Diablo 3: Stone of Jordan”

Leave a Reply